comm
Fiecare cu pasiunile sale. :) Eu, recunosc, azi, de ziua mea, că sunt pasionată de comunicare și de călătorii. Cu fiecare călătorie, fotografiez orice material de comunicare ce-mi iese în cale și care îmi trezește curiozitatea.

Și mai recunosc încă ceva. Sunt mereu în mișcare. Ziua-mi este împărțită între birou, doctorat și predare. Și uite așa, expresia Comunicator în mișcare mi se potrivește mănușă!

Revenind la călătorit și comunicare, în ultimii ani, între fotografiile mele din timpul călătoriilor, o mare parte dintre ele sunt despre varii materiale de comunicare. Ba mai mult, de cand am fotograful cu mine, se întâmplă, deseori, să-l rog pe el să scoată DSLR-ul la înaintare și să mă ajute cu o fotografie la un outdoor unde telefonul nu este suficient de bun. :)

Când lucram în publicitate eram într-o goană continuă spre a găsi acel insight, acel lucru care generează un AHA moment.Toată povestea acesta cu fotografiatul materialelor de comunicare este un exercitiu tare bun pentru mine, comunicator fiind, ținând mintea antrenată, atentă la micile detalii, acea parte de small data – cum o numește Martin Lindstrom – care ascunde informații valoroase pentru comunicatori și poate genera mult căutatul AHA moment.

Așa că, vă invit să ne vedem pe Facebook cu Comunicator în mișcare!

Enjoy the trip! Sau, cum ar zice Morcheeba, Enjoy the ride! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *