Citându-l pe Janson Seiden, anunțam încă din pagina de întâmpinare De’spre mine, blogul meu este unul profersonal în care scriu despre comunicare, marketing online, social media, campanii de promovare online și offline, branding personal, evenimente din domeniul comunicării, însă toate condimentate cu experiențe personale

De ce profersonal? Pentru că tratez domenii profesionale, într-o abordare personală, marcată de experiențele proprii pe care le-am trăit și le trăiesc. Cred cu tărie în teoria multitudinii fațetelor unei situații și a posturii din care participi sau asiști la aceasta. De aceea, consider că viața profesională își pune amprenta pe viața personală și viceversa. Și uite așa apare hibridul: profersonal.

Cum conexiuni profersonale? Simplu! Nu de puține ori anumite mecanisme, procese, parcursuri pe care le urmăm la birou își au corespondentul lor în viața personală. Împreună vom descoperi o parte dintre acestea aici, pe restul le veți descoperi pe cont propriu, cu fiecare secundă trăită. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *