Pe scurt: Denisa Tudor Denisa Tudor

Pe buletin: Tudor Andreea-Denisa

Unde mă găsești live: București

Unde mă găsești online: Facebook, TwitterLinkedIn sau SlideShare.

Când eram copilă, eram fana desenelor animate “Familia De ce”, savuram fiecare episod. După, mergeam la mama și tata, să le povestesc despre lucrurile uber cool învățate. Era momentul meu de glorie! Eram “vedeta familiei”, jucând rolul “omului mare” care-i povățuiește pe ceilalți. :)

Acum, au trecut ceva ani și, uitându-mă în spate, am realizat că pierdem mult pentru că nu ne mai întrebăm: “De ce?” și luăm ca atare experiențele și întâmplările de zi cu zi.

Așa că, vă invit să întrebați, să chestionați tot ce citiți, tot ce auziți, tot ce vă trece pe lângă urechi. Aici, pe blog, vom pune întrebări și vom contura răspunsuri.

Citandu-l pe Janson Seiden, un expert în ale leadership-ului, sunteți pe un blog profersonal în care scriu despre marketing online, social media, campanii de promovare online și offline, păreri, impresii, resurse de inspirație, evenimente din domeniul comunicării, branding personal, toate condimentate cu leadership și experiențe personale.

Da, da, ați citit foarte bine, profersonal. De ce profersonal? Pentru că tratez domenii profesionale, într-o abordare personală, marcată de experiențele proprii.

Asta-s eu în câteva paragrafe. Bine aţi venit! Lecturați-mă. Comentaţi-mă.:)

Comunicator în mișcare: despre comunicare și călătorit

Fiecare cu pasiunile sale. Eu, recunosc, azi, de ziua mea, că sunt pasionată de comunicare și de călătorii. Cu fiecare călătorie, fotografiez orice material de comunicare ce-mi iese în cale și care îmi trezește curiozitatea. Și mai recunosc încă ceva. Sunt mereu în mișcare. Ziua-mi este împărțită între birou, doctorat și predare. Și uite așa,… Read More

Contextualizarea: Viața de agenție ca parcurs al unui an universitar

Toamna se numără zilele frumoase, ticsite cu evenimente la care nu poți lipsi. Sunt, din start, pe “musai list”, vorba lui Octavian Pantiș. Așa a fost și săptămâna aceasta. Pe 8-9 octombrie s-a desfășurat Internet & Mobile World, ediția 2014. În cadrul zilei de azi, cea de-a doua, prezentarea ce mi-a rămas în memorie este cea… Read More

Un altfel de candidat, nu prezidențial: candidatul Social Media

Azi a fost prima zi de interviuri din cadrul admiterii la primul masterat din România în Social Media și Marketing Online, masterat despre care dădea de veste și Alexandru Tunaru aici. Candidații s-au prezentat interesați și interesant, cu studii de caz aplicate și fundamentate teoretic. Așa cum spunea Alexandru Negrea, într-o discuție pe care am purtat-o,… Read More

10 comments on “De’spre mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *