Selfies

Ce sa faci, când fotograful nu e prezent, așa de bine merge un selfie. Când tot grupul vrea să fie în poză, așa de bine prinde un selfie. Când ai ajuns acasă, te-ai relaxat și vrei să-i trimiți unui prieten drag (fie chiar și persoana iubită) o mărturie că te gândești la el, așa de bine prinde un selfie. Când n-ai o oglindă la îndemănă, cine să te oglindească mai bine decât un selfie? Și lista poate continua.. :D

Te-ai gândit vreodată care este cel mai trăsnit selfie pe care l-ai făcut? Vorba aceea… Primul selfie nu se uită niciodată. Râdem, glumim, dar selfie-ul rămâne pe val. De altfel, Oxford Dictionaries l-a numit cuvântul anului în 2013.

Selfie cu #avenitprimavara, selfie #labirou, selfie #pemunte. Pare-se că acest concept umbrelă a devenit tot mai încăpător. Spui selfie și merge orice cuvânt după. Abia aștept prima campanie de anvergură care să includă conceptul selfie în mecanismul său! :)

Dar până la campanie, însuși Google s-a aliniat valulul de selfies, creând Gmail Shelfie – nici mai mult nici mai puțin decât Shareable Selfie – tema personalizată pentru contul de email. Apăi dacă tot facem selfie-uri, de ce să nu ne avem și pe email? :)

Google celebrează Gmail’s birthday și 1 aprilie și, cu această dublă ocazie, a anunțat lansarea „Shelfies” ca o modalitate de a distribui propriile selfie-uri prin intermediul interfeței Gmail. Aflăm, tot de la Google, că auto-portretele (cunoscutele selfies) sunt mult mai populare chiar și decât “imaginile stil pirat”.

Got an awesome selfie? Upgrade it to a Shelfie! ne îndeamnă articolul de anunț al lansării “Shelfie” de pe Blogul Oficial Gmail.

Sursa: [Gmail blog]

UPDATE: Cu mulțumiri unei dragi prietene, Elise, care mi-a furnizat informația despre această campanie marca Dove, cu Selfie la pachet, despre al cărui concept citisem, dar nu știam că s-a dezvoltat, până la urmă :):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *