Termeni și condiții

Cine suntem?

Site-ul www.denisatudor.ro (în continuare „denisatudor.ro”) este proprietatea Cabinetului de avocat Denisa Tudor (în continuare „Cabinetul”).

Ce conține site-ul denisatudor.ro?

Pe site-ul denisatudor.ro veți putea găsi informații referitoare la Cabinetul de avocat Denisa Tudor – arii de practică, date de contact, echipă.

De asemenea, pe site-ul denisatudor.ro veți găsi știri, articole și lucrări scrise de membrii echipei în legătură cu ariile de practică în care activează Cabinetul.

Cabinetul deține dreptul de proprietate intelectuală cu privire la conținutul site-ului în întregime. Navigarea pe site implică recunoașterea de către dumneavoastră a acestui drept.

Nicio parte a conținutului site-ului nu va fi preluată, copiată ori folosită în orice scop de către dumneavoastră decât cu acordul prealabil al Cabinetului.

Articolele, lucrările și orice alt tip de conținut au caracter informativ și nu pot înlocui consultanța juridică acordată de un avocat specializat în problemele juridice pe care le întâmpinați.

Articolele, lucrările și orice alt tip de conținut nu reprezintă consultanță juridică și, prin urmare, Cabinetul de avocat nu este răspunzător pentru prejudiciile pricinuite de utilizarea informațiilor puse la dispoziție de site-ul denisatudor.ro.

În situația în care site-ul conține link-uri către resurse și site-uri care nu sunt proprietatea Cabinetului, Cabinetul nu va răspunde pentru prejudiciile cauzate ca urmare a accesării resurselor/site-urilor respective. Părăsirea site-ului denisatudor.ro și accesarea altui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a acelui site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În timpul utilizării site-ului, anumite date cu caracter personal sunt prelucrate.

Puteți consulta politica de confidențialitate aici.

Modificarea termenilor și a condițiilor

Documentul ce conține termenii și condițiile de utilizare a site-ului poate fi modificat la inițiativa Cabinetului.

Ultima versiune a documentului va fi publicată pe site-ul denisatudor.ro în cel mai scurt timp de la modificare.